menu Meer weten of afspraak maken? Bel 0591-575026

abc z (PDF e-book)

Home » Producten » digitale boeken » abc z (PDF e-book)
abcz-pdf

abc z (PDF e-book)

€ 4,99 incl BTW

Categorie: .

Productbeschrijving

abc z (PDF e-book)
Twintig columns laten zien hoe je anders kunt kijken, denken en leven, zodat je zelf en je leven prettiger worden. Ze bevatten allemaal herkenbare situaties uit  mijn eigen leven. Er tussendoor zweeft een selectie uit mijn wijsheden van de week, elk beantwoord met Gerts eigen wijsheden. En alle beogen ze hetzelfde: jou ondersteunen bij het aanbrengen van je eigen kleur in je bestaan. Zwart-wit werd dit boekje, in tegenstelling tot het leven, dat alles behalve zwart-wit is en waarin je alle kleuren van de regenboog kunt herkennen. Mits je die wilt zien natuurlijk en dat bepaal je dan weer zelf.

Achterflaptekst:
Ziehier haar tweede boekje met columns en wijsheden. Geen vervolg op, wel de tweede in een serie. Geen illustraties, wel tekstuele reacties.
Zonder eigen-wijs te willen zijn, laten de twintig columns zien hoe je anders kunt kijken, denken en leven, zodat het leven prettiger wordt. Er tussendoor zweeft een selectie uit mijn wijsheden van de week, elk beantwoord door Gerts eigen wijsheden. En alle beogen ze hetzelfde: jou ondersteunen bij het aanbrengen van je eigen kleur in je bestaan.
Zwart-wit moest ie worden, dit boekje. In tegenstelling tot het leven, dat alles behalve zwart-wit is, waarin je alle kleuren van de regenboog kunt herkennen. Mits je die wilt zien natuurlijk en dat bepaal je dan weer zelf.
Zwijgen is goud, maar niet altijd. Soms moet je gewoon een tipje van de sluier lichten en een blik in de toekomst werpen. Daarom is in dit boekje een passage opgenomen uit de roman die ik aan het schrijven ben, een heel klein voorproefje.

Inkijkexemplaar abc z

abczinhoud-150x150abczbinnenkant

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.