Vlogs

Vlogs

Ik heb het vloggen ontdekt, en vind het heel leuk. Hieronder vind je de links naar mijn vlogs op YouTube. Ik wens je veel kijkplezier!


Een nieuwe serie vlogs: Niet meer over mijn boekpresentatie, want die is geweest en mijn boek is te koop in mijn boekhandeltje
Nu ga ik verder met poëzie, ik vlog en oefen voor het Poëziefestival Dichters van de Prinsentuin, waar ik mag voordragen, zaterdag 9 juli in de Hortus Botanicus in Haren. Zie ik je daar? En wat vind je van mijn gedicht en heb ik het mooi voorgedragen? Wat kan er beter?


Mijn dertiende vlog, de laatste voor mijn boekpresentatie van morgen, 2 juli 2022, gaat over pashokjes, nieuwe jurkjes en wel of geen nieuwe of groene schoenen.

Mijn twaalfde vlog gaat over de flyer voor mijn boekpresentatie, over (on)zichtbare brievenbussen, over soms afslaan, soms druk(te), over het NK wielrennen en boerenzwaluwen, en dat allemaal in 3 minuten.

In mijn elfde vlog ben ik op Curaçao en dan gaat het over de militaire dienststijd van mijn vader aldaar en hoe ik over het eiland cross.

Mijn tiende vlog gaat over de flyer voor de boekpresentatie en over het eerste exemplaar, aan wie wil ik die graag overhandigen?

Mijn negende vlog is een feit. Louise heeft de teksten in het boekje gezet en nu moet ik alles heel kritisch doornemen zodat er geen fouten in komen. Ze heeft ook de bijbehorende boekenlegger klaar. Ik vind het zo spannend, dat ik er opgefokt van raak. Dan maar even wandelen dus, door de natuur, dat helpt.

In mijn achtste vlog ben ik bij mijn redacteur Thérèse Major voor haar feedback en voor overleg over de titel, die ik in deze vlog bekend maak.

Mijn zevende vlog is opgenomen in het Mariniers Museum in Rotterdam, omdat ik naast mijn bundel ook nog andere dingen schrijf, bv over de militaire diensttijd van mijn vader.

In mijn zesde vlog neem ik je mee naar de Col du VAM tijdens mijn ochtendwandelingetje en vertel ik wat over de inhoud van mijn bundel, en over volgende week.

Mijn lustrum, mijn vijfde vlog, gaat over mijn nieuwe selfiestick en hoe mijn coachtafel een schrijftafel wordt, maar ook over inhoudsopgave en titel van mijn bundel.

In mijn vierde vlog kun je mijn pipowagen zien, achter op het erf, jarenlang mijn schrijfplek, maar ook mijn laptop in een belangrijke bijrol.

Mijn derde vlog  over inspiratie opdoen voor de titel van mijn bundel. En jullie kunnen nu wel de tekst op mijn shirt lezen, dankzij de tip van mijn nicht. Ben benieuwd of jullie mijn titel uitnodigend vinden om het boekje te gaan lezen.

Mijn tweede vlog over mijn 5e bundel, met uitleg waarom-ie daar juist niet over gaat, die vlog dus, maar wel over poëzie en aardappels

Mijn allereerste vlog ooit. Over deadlines en een stok achter de deur, over Frida Kahlo en over mijn volgende bundel over corona, mijn vader en mij. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Wil je een berichtje wanneer de volgende vlog wordt geplaatst? Mail dat dan even naar paula @ lachendnaarjewerk.nl. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.