Vlogs

Vlogs

Sinds kort heb ik het vloggen ontdekt, dat blijkt ook heel leuk te zijn. Hieronder vind je de links naar mijn vlogs op YouTube. Ik wens je veel kijkplezier!

Mijn allereerste vlog ooit. Over deadlines en een stok achter de deur, over Frida Kahlo en over mijn volgende bundel over corona, mijn vader en mij. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Mijn tweede vlog over mijn 5e bundel, met uitleg waarom-ie daar juist niet over gaat, die vlog dus, maar wel over poëzie en aardappels

Mijn derde vlog  over inspiratie opdoen voor de titel van mijn bundel. En jullie kunnen nu wel de tekst op mijn shirt lezen, dankzij de tip van mijn nicht. Ben benieuwd of jullie mijn titel uitnodigend vinden om het boekje te gaan lezen.

In mijn vierde vlog kun je mijn pipowagen zien, achter op het erf, jarenlang mijn schrijfplek, maar ook mijn laptop in een belangrijke bijrol.

Mijn lustrum, mijn 5e vlog, gaat over mijn nieuwe selfiestick en hoe mijn coachtafel een schrijftafel wordt, maar ook over inhoudsopgave en titel van mijn bundel.

In mijn 6e vlog neem ik je mee naar de Col du VAM tijdens mijn ochtendwandelingetje en vertel ik wat over de inhoud van mijn bundel, en over volgende week.

Wil je een berichtje wanneer de volgende vlog wordt geplaatst? Mail dat dan even naar paula @ lachendnaarjewerk.nl. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.