Lachend naar je werk

Contact

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur dan even een mailtje naar welkom at lachendnaarjewerk.nl. Bellen kan natuurlijk ook (06 2242 9898). Tot snel….

Wil je elke maandagmorgen de Wijsheid van de Week in je mailbox? Stuur dan een mailtje naar welkom at lachendnaarjewerk.nl met als onderwerp Aanmelden

Wie ben ik dan?
Als socioloog ben ik altijd al in mensen geïnteresseerd, in de verhalen die mensen maken tot wie ze zijn en waarom ze doen wat ze doen. Ook, of juist, als ze dat niet willen of als het niet leidt tot de door hen gewenste resultaten.  We onderzoeken samen hoe ze wellicht anders kunnen kijken, waardoor ze blijer kunnen denken en leuker kunnen leven. Want dat is mijn missie: bijdragen aan een mooiere wereld met blijere mensen. Dat doe ik door te coachen en te schrijven, waarbij ik mijn kracht met mijn kwetsbaarheid combineer.
Een van mijn levensmotto’s is:  Als je om jezelf kunt lachen, heb je eindeloos veel lol.
Ik ben betrokken, nieuwsgierig, enthousiast, vrolijk, optimistisch, leer- en leesgierig. Verder houd ik van humor, van buiten en van een-regelige wijsheden. Ik ben moeder en oma, zus en dochter, partner en stiefmoeder, vriendin en vrijwilligster, en natuurlijk coach, schrijver en ondernemer. En nog veel meer.
Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps- coaches) als EIA gecertificeerd Senior Practitioner Coach.
Bovendien ben ik als Associate Coach aangesloten bij OnzeCoach.nl. OnzeCoach gelooft dat een coach voor iedereen zinvol is. Daarom wil OnzeCoach alle medewerkers van haar klanten op een laagdrempelige manier toegang geven tot bewezen goede coaches. Dit doet OnzeCoach via het coachplatform, waarop je de beste coaches uit de markt kunt zoeken én boeken. Organisaties worden ontzorgd doordat alle communicatie, facturatie en administratie via OnzeCoach verloopt. Via het overzichtelijke dashboard hebben organisaties continu inzicht in hoe coaching in hun organisatie ingezet en beoordeeld wordt, zie www.onzecoach.nl


drs. Paula Laning (1960)
NOBCO Senior Coach in Werkplezier | Auteur |
De Brink 4, 9419 TL Drijber, tel: 06 2242 9898
KvK 040 77 486
welkom at lachendnaarjewerk.nl