Inleiding

Inleiding

5 jaar geleden ben ik gestart als ondernemer en coach. In die tijd heb ik ook geschreven. Ik heb er nooit van gedroomd om ondernemer te worden. Of coach. Maar ik heb er wel van gedroomd ooit een boek te schrijven. Ziehier het resultaat.

In de afgelopen jaren heb ik 22 columns geschreven, onder de noemer tja… 21 daarvan mochten in dit boek. Tussen de tja…’s door vindt u spreuken die in de afgelopen jaren het predicaat ‘wijsheid van de week’ verdiend hebben. En als zodanig op mijn website hebben gestaan, en op maandagmorgen naar vele lezers zijn verstuurd.

Vervolgens heeft Louise Janssen van De Bladenkamer uit Zwolle deze wijsheden van schitterende illustraties voorzien, geheel in haar eigen stijl.

U vindt geen standaard inhoudsopgave. U kunt rustig voorin beginnen, of zomaar middenin, of daar waar u het open slaat. Wilt u het toch in een bepaalde volgorde lezen, begin dan achterin, met hoofdstuk 1. Dan leest u de tja…’s in chronologische volgorde.
En mocht u later iets terug zoeken, dan vindt u op de volgende pagina’s op alfabetische volgorde de tja…’s en de wijsheden. Voor het geval dat.

Ik hoop dat u net zo blij wordt van dit boekje, als Louise en ik tijdens het maken ervan. Dan maken we met ons allen een blijere wereld. En is mijn missie geslaagd.

Ik wens u heel veel leesplezier.

Paula Laning

De papieren versie van leuk? ja! tja.. kopen? Of de digitale versie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.