Wie ben ik dan?

Wie ben ik dan?
Als socioloog ben ik altijd al in mensen geïnteresseerd en in de verhalen die mensen maken tot wie ze zijn en wat ze doen. Tijdens het coachen, het sparren en het schrijven combineer ik mijn kracht met mijn kwetsbaarheid.
Want: Als je om jezelf kunt lachen, heb je eindeloos veel lol.
Ik ben betrokken, nieuwsgierig, enthousiast, vrolijk, optimistisch, leer- en leesgierig. Verder houd ik van humor, van buiten en van een-regelige wijsheden. Ik ben moeder en oma, zus en dochter, partner en stiefmoeder, vriendin en vrijwilligster, en natuurlijk coach, schrijver en ondernemer. En nog veel meer.
Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps- coaches) als EIA gecertificeerd Senior Practitioner Coach.
Bovendien ben ik als Associate Coach aangesloten bij OnzeCoach.nl. OnzeCoach ontzorgt organisaties met krachtige coaching in een transparant en kostenbewust jasje. Via een innovatieve portal kunnen grote organisaties met minimale inspanning hoogwaardige coaching aan de medewerkers aanbieden. OnzeCoach biedt daarbij 24/7 inzicht in kosten, kwaliteit en resultaten van coaching. Ik mag één van de 40 coachprofessionals zijn die zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van OnzeCoach, zie www.onzecoach.nl


drs. Paula Laning (1960)
Senior Practitioner Coach | Columnist | Gastspreker
De Brink 4, 9419 TL Drijber, tel: 0591-575026
KvK 040 77 486, BTW 138 89 588 B01
welkom at lachendnaarjewerk.nl