Schrijven in stilte

Schrijven in stilte

Schrijven in stilte, doe je mee? Heb jij dat ook (wel eens), dat je de tijd wilt nemen om te schrijven, maar dat er steeds iets tussen komt waardoor er zo weer een dag voorbij is? Valt het jou ook tegen om af en toe, of vaker, tijd vrij te maken om bijvoorbeeld je boek af te ronden? En heb je geen behoefte aan schrijfcoaching? Dan is schrijven in stilte  wellicht iets voor jou. Mijn droom: Een heerlijke, rustige plek om ongestoord te schrijven, samen met andere schrijvers, waar de inwendige mens goed wordt verzorgd, zodat ik al mijn energie kan richten op dat waar ik mee bezig wil zijn: schrijven in stilte. Die plek heb ik gevonden en die deel ik graag met jou: De Maanhoeve  in Exloërveen, Drenthe. Kom een lang weekend in april of een midweek in augustus naar het platteland, en ervaar de rust van De Maanhoeve, zodat je onbezorgd kunt schrijven. Het maakt niet uit wat, hoeveel of waar je schrijft: aan de lange eettafel, in een luie stoel, op je kamer, buiten in de enorme en prachtige tuin, de Hof van Karuna, alles is mogelijk. Niets hoeft, alles mag. Stilte is de enige regel (tijdens de maaltijden geldt de stilteregel niet).In de ochtend kunnen liefhebbers meedoen aan een meditatie en in de avond aan ontspanningsoefeningen. Als je wilt kun je (een deel van) je schrijfwerk voorlezen tijdens de Literaire Avond op de laatste avond van de schrijfperiode. Als je wilt, kun je ook feedback van je collega schrijvers krijgen.
Data:
donderdagavond 19 april tot en met maandagmiddag 23 april 2018,
of maandagmorgen 13 augustus tot en met vrijdagmiddag 17 augustus 2018
Kosten:
Lang weekend in april, vier schrijfdagen:
€310 per persoon op een 3- of 4-persoonskamer
€345 per persoon op een 2-persoonskamer
€405 voor een eenpersoonskamer
Midweek in augustus, vijf schrijfdagen:
€390 per persoon op een 3- of 4-persoonskamer
€425 per persoon op een 2-persoonskamer
€485 voor een eenpersoonskamer
In deze periode kan er ook gekampeerd worden op het terrein in een eigen tent voor €275 per persoon. Alle prijzen zijn inclusief BTW, alle maaltijden, koffie, thee en sapjes.
Alcoholische dranken zijn voor eigen rekening. Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden
Vervoer vanaf en naar het station in Emmen kan worden geregeld. Voor foto’s van de plek waar je verblijft: klik hier Meer informatie en aanmelden bij: Paula Laning (organisator en (mede)schrijver), 06 2242 9898 of paula@schrijveninstilte.nlZoek je andere schrijfactiviteiten, kijk dan eens op schrijvenonline